Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Delen en verbinden

2017 – Wordt dit uw balansjaar?


Alles in het leven, fysiek en mentaal, draait om balans. Als alles in balans is, ervaren we welzijn en welbevinden.
In het lichaam zorgen diverse fysiologische processen voor de homeostase, ofwel balans. Mentaal vinden we de balans
tussen in- en ontspanning. Te veel inspanning levert fysieke en mentale stress, te weinig inspanning eveneens.

Het leven brengt ons allerlei uitdagingen die, afhankelijk van onze insteek, ons uit balans kunnen brengen.
Soms is het noodzakelijk om uit balans te zijn om iets te bereiken. Sportmensen en ondernemers weten dit als geen ander.
De extra push is nodig om tot grotere hoogten te kunnen komen. Maar ook dit dient gecompenseerd te worden. Na heftige inspanning dient er ontspanning te komen zodat het lichaam kan herstellen en de geest kan verwerken.

Dit klinkt allemaal heel overzichtelijk en begrijpelijk, maar het leven biedt ons op dagelijkse basis nogal wat roering. Kinderen die veel aandacht vragen, eventueel ook ten koste van de nachtrust, werkgevers of managers die teveel van ons verwachten in een te korte tijd, het verlies van vrienden of dierbaren, de bijkomende zorg voor ouderen, ziekte, geldzorgen……. We moeten aan zo veel verwachtingen voldoen en leven daarbij nogal eens voorbij aan onze eigen verwachtingen.

Praktijk ReijuTai biedt u de kans inzicht te krijgen in uw patronen en waar u uzelf blokkeert. Door middel van een holistische kijk op het geheel volgens
de vijf natuurgerichte principes (energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche) wordt bewustwording gecreëerd en oplossingen aangeboden.
De therapie werkt alleen als u bereidt bent de adviezen op te volgen en bereidt bent veranderingen door te voeren. Schroom niet en maak een afspraak via het contactformulier of bel 06-49869897

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode