Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Delen en verbinden

BEDANKT 2019!!! HALLO 2020!

De laatste dagen van het jaar 2019. Een bewogen jaar. Een jaar van groei, persoonlijk en zakelijk. Het jaar van de  veranderingen. Een jaar om, zoals altijd, dankbaar op terug te kijken. Een jaar waarin er meerdere waarheden en werkelijkheden boven kwamen drijven, soms verwacht maar ook onverwacht. Een jaar waarin ieder lid van ons gezin zich daardoor meer en meer bewust werd van zijn of haar eigen waarheid; en daar vervolgens ook stappen op durfden te zetten die zeer positief zijn uitgepakt. Niet in verhalen leven van jezelf of anderen, maar gewoon jezelf durven te zijn ongeacht wat een ander daar van vindt. Het werkt bevrijdend en stimulerend.

Ook in de praktijk is de dagelijkse boodschap dat je moet leven naar je eigen waarheid. Dat je niet meer bezig bent met wat anderen vinden van jou, wat ze wel en niet leuk vinden aan jou. Niet meer leven in de oude aangeleerde patronen, maar vol in je eigen leven gaat staan. Mensen hebben altijd wel een mening, positief of negatief, maar als je je leven leeft naar je eigen waarheid en het fijn voelt om gewoon jezelf te zijn, zul je merken dat het leven er alleen maar makkelijker en plezieriger op wordt. Op jezelf vertrouwen en in jezelf geloven is de weg van de positiviteit. 

Betekent dat dan dat er geen tegenslagen of negatieve emoties meer zijn? Natuurlijk niet. Het betekent dat er ruimte is voor tegenslagen en teleurstellingen, maar dat je je richt op de positieve gebeurtenissen en op de positieve mensen. Daardoor worden de negatieve gebeurtenissen en negatieve mensen minder belangrijk, minder bepalend gemaakt en wordt het leven over het algemeen lichter en leuker.

In 2020 zetten we de lijn nog meer en beter door. Ik heb er weer zin in!

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode