Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Delen en verbinden

Herfst – Loslaten van patronen

LOSLATEN VAN PATRONEN

De herfst dwingt ons letterlijk om meer naar binnen te keren. De wind en de regen maken het niet meer aantrekkelijk om lange dagen buiten te zijn. De bomen laten ons in de herfst zien dat het tijd wordt om los te laten wat ons niet meer dient. Met NEI kunnen we in dit jaargetijde onze eigen droge, zieke en beschimmelde blaadjes loslaten. Die blaadjes die er voor zorgen dat we ons niet meer optimaal kunnen voelen.

Onbewuste blokkades opruimen

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een bijzondere combinatie van bio-kinesiologie, neurowetenschappen acupressuur en toegepaste psychologie. Door een gesprek aan te gaan met het onbewuste biedt NEI een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele of mentale blokkades uit het verleden op te lossen.

De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven tot nu toe. Elke emotionele gebeurtenis waarbij emoties niet geuit zijn, elk gesprek met conflicterende verwachtingen, elk gevoel dat niet geplaatst kon worden, zorgt ervoor dat er energetisch iets vastloopt. Soms raken dergelijke “onopgeloste” zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je je er nog bewust van bent.

De drukte van alledag maakt dat een heel menselijke eigenschap. Maar onopgeloste zaken kunnen lang blijven liggen en waar “vuil” blijft liggen stapelt zich vaak meer “vuil” op!

Daar waar energie is vastgelopen spreken we van een energetische (emotionele) blokkade. Deze blokkades kunnen je fysiek en mentaal in je huidige leven beïnvloeden.

Hoe werkt NEI?

Met behulp van spiertesten komt er een gesprek tot stand tussen therapeut en het onbewuste van de cliënt. Met een vast protocol van vragen aan het onbewuste geheugen, kom je erachter wat er in het verleden gebeurd is en wat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. NEI kan je bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling.

Voor welke klachten werkt NEI?

NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten. Fysieke klachten als oververmoeidheid, hoofdpijn, sportblessures, aambeien, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem, maar ook emotionele klachten als nagelbijten, problemen met stoppen met roken, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties, de gevolgen van stress en aandachts- en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI

Wacht niet langer en maak een afspraak. 

Praktijk Reiju Tai
Marie-José Arts
Copernicusstraat 8
 (1e verdieping)
6604 CR Wijchen (binnenlopen alleen op afspraak!)

Telefoonnummer 06-49869897
Email info@reijutai.nl

 

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode