Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Een andere kijk op gezondheid

Overzicht behandelingen

De energetisch/natuurgeneeskundig therapeut is een holistisch werkende therapeut en zorgt ervoor dat de cliënt in een enkel consult aandacht en hulp krijgt naar het totale welzijn. Deze hulp is gebaseerd op 5 natuurlijke wetten en de dubbele cirkel van invloed en wel in volgorde van prioriteit. De behandeling wordt dan optimaal en effectief.

Zo wordt er allereerst gekeken naar de energiehuishouding en wordt indien nodig daar een verbetering voor aangeboden. Wij noemen dat principe 1 en het heeft de hoogste prioriteit. Vele werkvormen kunnen daarvoor gebruikt worden, want zonder energie stagneert elk helingsproces. De energiehuishouding kan zeer onder druk komen te staan door emotionele blokkades, dus ook daar wordt aandacht aan besteedt.

Als tweede prioriteit is het beslist noodzakelijk dat prikkels in het centraal zenuwgestel goed gaan functioneren, immers communicatie tussen alle weefsels en organen is noodzakelijk om de juiste aangeboden informatie op te nemen. Ook hierin zijn vele werkvormen in gebruik om dat te realiseren door de therapeut.

Als energie en zenuwprikkels hun werk gaan doen gaat het lichaam beter draineren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd en daarom voegt uw therapeut effectieve werkvormen aan om die processen optimaal te laten verlopen.

Zodra afvalstoffen zijn afgevoerd komt er ruimte vrij voor sneller herstel van weefsel. Dan is het ook beslist noodzakelijk dat er gekeken wordt naar het voedingspatroon. Een must voor echt herstel, ook hierin zal de therapeut als adviseur hulp bieden.

Als laatste natuurwet, maar zeker zo belangrijk is het feit een balans in levenskunst te krijgen. Energetische therapeuten zijn levenskunstenaars die in staat zijn harmonie te creëren in het leven van elke cliënt. Een sociaal gesprek tijdens het consult doet wonderen!

Een consult is voor de therapeut nooit een enkele werkvorm, zij gebruikt minstens 5 werkvormen per consult om een optimaal resultaat te bereiken.

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u als klant de adviezen van de therapeut tot op de komma en punt opvolgt en vooral zelf mee gaat werken aan uw gezondheid. Een niet opgevolgd advies leidt niet naar het gewenste resultaat. De sleutel tot gezondheid ligt altijd in uw handen, de therapeut begeleidt en informeert.

 

BEHANDELMOGELIJKHEIDEN HANDS-ON EN OP AFSTAND:

Veel mensen (ook in mijn praktijk) hebben een ongezond voedingspatroon en zeker te veel stress en ondermijnen daarmee hun natuurlijke afweersysteem.

 

Integra: Om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun voedingstekorten en eetpatroon is er de Integra methode. Je wordt doorgemeten op tekorten en spanningsvelden via een kinesiologisch consult, maar dit kan ook op afstand.

Je krijgt inzicht in je fysieke staat van zijn.

Kosten Integra: € 95,-

 

Voedingslijst: Ook kun je doorgemeten worden op intoleranties van bepaalde voedingstoffen. Je ontvangt dan een voedingslijst waarbij duidelijk wordt aangegeven welke voedingsmiddelen vermeden moet worden en welke voedingsmiddelen positief en helend voor je werken. Dit kan op afstand.

Kosten voedingslijst: € 65,-

De belangrijkste immuun ondermijner is echter stress. Stress door je levensstijl, maar ook stress door familie, werk, karmische belasting en onverwerkte trauma’s.

 

NeuroEmotioneleIntegratie: Normaal gesproken is dat het eerste wat ik adresseer als iemand in de praktijk komt. Want als je mentaal gestressed bent, heeft dat een direct gevolg voor je fysieke staat van zijn.

Dit doe ik door middel van een NEI-sessie.

Kosten hands-on behandeling NEI: € 95,-

 

REIKI: Wat wel kan is een energetische behandeling op afstand (Reiki op afstand). Hierbij wordt het zenuwstelsel tot rust gebracht, wordt er ontspanning gebracht door een healing op afstand.

Kosten hands-on behandeling op de praktijk: € 45,- (voor 50 minuten)

Kosten afstandshealing: € 25,- (voor 25 minuten)
(Je ontvangt dan op gevraagde tijd en plaats een spannings release behandeling waardoor je bloeddruk daalt en je immuunsysteem een boost krijgt).

 

FET: Sommige dingen staan op je netvlies geschreven. Met deze techniek halen we de beelden van het netvlies en laten we de emoties er rond om heen verdwijnen.

Kosten hands-on behandeling: € 95,-

 

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode