Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Van ervaring naar inzicht

Van kennis tot leraarschap

Reiju Tai is in staat je op te leiden in de diverse Reiki-graden. Voor wat betreft de opleidingen houd ik me volledig aan de prijsstelling van de Vereniging van Reiki Masters (reg.nr. m12/0654). Deze prijs wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld, dus schroom niet contact op te nemen hierover.

 • Bij de Reiki training niveau I maak je kennis met Reiki, leer je de diverse handposities voor een behandeling en ontvang je een initiatie. Dit niveau wordt Shoden genoemd, de Ingang. Het leidt tot algemene ontwaking tot de Reiki-energie. De nadruk ligt meestal op zelfbehandeling.
 • Bij de Reiki training niveau II leer je de Reiki symbolen die de drie aspecten binnen de Reiki vertegenwoordigen en ontvang je een initiatie. De nadruk ligt bij de verschuiving van het zelf naar anderen.
 • Bij de Reiki training niveau IIIa (Shinpiden) leer je jezelf te bemeesteren. Je ontvangt het vierde symbool die de drie aspecten van de Reiki vertegenwoordigd. Deze initiatie zet je in beweging tot zelfkennis en zelfaanvaarding en het vergroot je capaciteit.
 • Bij de Reiki training niveau IIIb (Shihan) kies je voor het leraarschap en het doorgeven van de informatie. Je leert de technieken tot initiatie van de diverse graden.

Aanvullende trainingen:
Voor de mensen die reeds een Reiki graad in hun bezit hebben, organiseer ik aanvullende en verdiepende trainingen. In groepsverband kan er geoefend worden en kunnen vragen gesteld worden. Deze terugkom avonden zijn vrijwillig en tegen een kleine prijs. Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers vertel ik meer over de achtergrond van de diverse onderdelen van Reiki. De bedoeling is dat je een beter begrip ontwikkelt voor de technieken en je vibratie kracht met oefening verhoogt.

Aanvullende trainingen kunnen bestaan uit:

 1. Verdieping in de Gassho-houding (achtergrond en lichamelijk en geestelijk effect)
 2. Toepassingsmogelijkheden van de Reiki II symboliek (ter verdieping en verruiming)
 3. Meditatie-trainingen (ter ontspanning en bevordering van de zelfkennis)
 4. Kennismaken met de eigen energie.

Geef je op voor via het contactformulier of stuur een mail naar info@reijutai.nl en je krijgt vanzelf bericht over het hoe, waar en wanneer van deze dagen of avonden op de Copernicusstraat in Wijchen. Je kunt natuurlijk ook de Facebook pagina van Reiju Tai volgen, waar de cursussen worden aangekondigd.

Voor alle trainingen geldt dat je je dient aan te melden door een mail te sturen naar info@reijutai.nl.

Lezingen
Ook is het mogelijk om een lezing te boeken; Dit kan gaan over Natuurgeneeskundige Therapie (Wat is dat eigenlijk? en voor wie is dat eigenlijk?) of over het Energetisch Werk (Wat is dat eigenlijk? En voor wie is dat eigenlijk?)

Agenda

 • 1 juli om 20:00 - 21:30

  Reiki koffie/thee avond

  Aangezien we al een jaar niet in cursus of trainingsverband elkaar hebben mogen ontmoeten, is deze avond een startsignaal naar de nieuwe mogelijkheden. Iedereen die bij Praktijk ReijuTai een Reiki cursus heeft gevolgd, is welkom voor een kop koffie en thee en voor de ontmoeting met andere cursisten. We kunnen van elkaar horen hoe we...

 • 7 juli om 19:30 - 22:00

  Reiki I training/cursus

  Maak kennis met Reiki! Iedereen weet dat onze handen helend zijn. We leggen onze handen automatisch op een pijnplek bij jezelf of bij anderen. Reiki is onze natuur! Op 7 , 14, 21 en 18 juli, leer je in vier avonden de basis van Reiki. Speerpunten: Reiki principes Handposities Zelfbehandeling

 • 8 juli om 19:30 - 21:30

  Avond lezing: De kracht van je gedachte

  Hoe kom je vrij van patronen? Hoe doorbreek je gewoonten? Hoe verbeter je je gezondheid? Hoe ontwikkel je jezelf? Mooie thema’s voor eenieder die geinteresseerd is in het verbeteren van het zelf. Kom jij ook?

 • 22 juli om 19:30 - 21:30

  Reiki II training

  Heb je je Reiki I certificaat in je bezit en wil je jezelf verder verdiepen in de leer van de Reiki? Dan is dit de training voor jou! Buiten het vergroten van je Reiki capaciteit, leer je de drie aspecten die de Reiki vertegenwoordigen. Speerpunten: verdiepen van je kennis vergroten van je capaciteit verschuiving van...

 • 9 augustus om 08:00 - 27 augustus om 17:00

  Praktijk gesloten / Vakantie

  Maak op tijd een afspraak voor september! De praktijk is drie weken gesloten en beperkt bereikbaar (alleen noodgevallen). Fijne vakantie!  

Meer weten?

  Bedrijfsnaam

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp

  Bericht

  copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode