Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Van ervaring naar inzicht

Van kennis tot leraarschap

Reiju Tai is in staat je op te leiden in de diverse Reiki-graden. Voor wat betreft de opleidingen houd ik me volledig aan de prijsstelling van de Vereniging van Reiki Masters (reg.nr. m12/0654). Deze prijs wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld, dus schroom niet contact op te nemen hierover.

 • Bij de Reiki training niveau I maak je kennis met Reiki, leer je de diverse handposities voor een behandeling en ontvang je een initiatie. Dit niveau wordt Shoden genoemd, de Ingang. Het leidt tot algemene ontwaking tot de Reiki-energie. De nadruk ligt meestal op zelfbehandeling.
 • Bij de Reiki training niveau II leer je de Reiki symbolen die de drie aspecten binnen de Reiki vertegenwoordigen en ontvang je een initiatie. De nadruk ligt bij de verschuiving van het zelf naar anderen.
 • Bij de Reiki training niveau IIIa (Shinpiden) leer je jezelf te bemeesteren. Je ontvangt het vierde symbool die de drie aspecten van de Reiki vertegenwoordigd. Deze initiatie zet je in beweging tot zelfkennis en zelfaanvaarding en het vergroot je capaciteit.
 • Bij de Reiki training niveau IIIb (Shihan) kies je voor het leraarschap en het doorgeven van de informatie. Je leert de technieken tot initiatie van de diverse graden.

Aanvullende trainingen:
Voor de mensen die reeds een Reiki graad in hun bezit hebben, organiseer ik aanvullende en verdiepende trainingen. In groepsverband kan er geoefend worden en kunnen vragen gesteld worden. Deze terugkom avonden zijn vrijwillig en tegen een kleine prijs. Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers vertel ik meer over de achtergrond van de diverse onderdelen van Reiki. De bedoeling is dat je een beter begrip ontwikkelt voor de technieken en je vibratie kracht met oefening verhoogt.

Aanvullende trainingen kunnen bestaan uit:

 1. Verdieping in de Gassho-houding (achtergrond en lichamelijk en geestelijk effect)
 2. Toepassingsmogelijkheden van de Reiki II symboliek (ter verdieping en verruiming)
 3. Meditatie-trainingen (ter ontspanning en bevordering van de zelfkennis)
 4. Kennismaken met de eigen energie.

Geef je op voor via het contactformulier of stuur een mail naar info@reijutai.nl en je krijgt vanzelf bericht over het hoe, waar en wanneer van deze dagen of avonden op de Copernicusstraat in Wijchen. Je kunt natuurlijk ook de Facebook pagina van Reiju Tai volgen, waar de cursussen worden aangekondigd.

Voor alle trainingen geldt dat je je dient aan te melden door een mail te sturen naar info@reijutai.nl.

Lezingen
Ook is het mogelijk om een lezing te boeken; Dit kan gaan over Natuurgeneeskundige Therapie (Wat is dat eigenlijk? en voor wie is dat eigenlijk?) of over het Energetisch Werk (Wat is dat eigenlijk? En voor wie is dat eigenlijk?)

Agenda

 • 6 oktober om 19:30

  Koordsnijden met Reiki

  Elke keer als je met iemand in aanraking komt, hetzij face to face, maar ook via social media worden er energiekoorden gevormd in je persoonlijke ruimte; Biochemisch of Psychodynamisch. Je kunt daardoor uit balans raken. Je hebt het misschien zelf niet direct in de gaten als het gebeurt. Het kan je dagelijks functioneren behoorlijk belemmeren....

 • 14 oktober om 19:30

  Basiscursus Reiki I

  Zelfheling, zelfbehandeling. Dat zijn de sleutelwoorden tot het beoefenen van Reiki I. In vier avonden maak je kennis met Reiki, leert handposities tot de behandeling van jezelf en anderen, maar met de nadruk op het Zelf. Dit niveau wordt Shoden genoemd – de Ingang. Start: 14 oktober 2021. Vervolg 21 oktober, 28 oktober en 4...

 • 18 november om 19:30 - 22:00

  Gassho-training

  De juiste Gassho-houding  heeft een fysiek en mentaal voordeel voor jezelf. Het verhoogt je vibratiekracht en versterkt je gevoeligheid. Gassho is een belangrijk onderdeel van de Reiki. Bij deze training verdiepen we ons in de achtergrond van Gassho, de toepassingsmogelijkheden en leer je je Reiki capaciteit te vergroten met Gassho. Geinteresseerd? Stuur een mail naar info@reijutai.nl...

Meer weten?

  Bedrijfsnaam

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp

  Bericht

  copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode