Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Een andere kijk op gezondheid

Werkwijze

Werkwijze:

Als energetisch en natuurgeneeskundig therapeute werk ik volgens de vijf natuurgeneeskundige principes te weten: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche en volg ik met liefde en overtuiging de dubbele cirkel van invloed zoals gesteld door Dr. Shen Hongxun van het Buqi Institute Belgium.

Verantwoording:

Reiju Tai onderhoudt haar kennis met bij- en nascholingen en is in het bezit van een diploma WMBK en PSBK (CPION/SHO gecertificeerd), Buqi diploma, diploma Energetische Geneeswijzen & Bewustwording, Certificaten Reiki I, II, 3a en 3b, certificaten Integra, Bach-Bloesemremedie, NEI, NEI-verdieping, Quantum Energie Healing, Diagnosestelling,

Voor wat betreft privacy en dossiervorming, tekenen de klant en ikzelf een behandelovereenkomst waarin rechten en plichten van klant en therapeut uitgebreid staan beschreven, waaronder geheimhoudingsplicht van wat er in een behandeling wordt besproken en behandeld.

Regels behandelovereenkomst en voorwaarden overeenkomst

Aan een behandelovereenkomst hangen rechten en plichten voor zowel behandelaar als client.  Een behandelovereenkomst wordt tijdens de intake overlegd en door zowel behandelaar als client ondertekend. Deze overeenkomst wordt getekend met inachtneming dat client zich vooraf heeft geïnformeerd met de algemene voorwaarden en deze heeft geaccepteerd.

 

 

fullsizeoutput_527

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode