Meer weten? info@reijutai.nl

reiju tai facebook reiju tai mail

‘Delen en verbinden

WAT WIL JE IN 2018 ANDERS GAAN DOEN?

Het einde van een kalenderjaar roept ons op om terug te kijken naar wat we dat jaar hebben meegemaakt en gedaan. De donkere dagen voor de Kerst zijn het uitgelezen moment om naar binnen te keren, ook figuurlijk. De mooie en minder mooie momenten van het afgelopen jaar worden nog eens nagelopen en je bedenkt: ‘Wat wil ik het komende jaar anders of nieuw gaan doen?’

De start van een nieuw kalenderjaar geeft ons de hoop op een nieuwe start of invulling van ons eigen leven. Goede voornemens zijn daarop gebaseerd. We weten allemaal heel goed zelf wat er anders of beter kan in ons leven en starten het nieuwe jaar met goede moed het deze keer ook echt te veranderen. Waarom lukt het zovelen dan niet om het lang vol te houden? Waarom saboteren we onszelf dan in deze goede voornemens? Voor je het weet, stap je weer in je oude gewoonten en patronen, met alle schuldgevoelens van dien. Je bewust worden van je eigen patronen en gedrag is niet zo eenvoudig als het klinkt. Bij anderen zie je vaak precies hoe het werkt en waar ze zichzelf blokkeren of saboteren, maar bij jezelf is dat vaak veel moeilijker. Energetische lichaam- en geesttherapieën zijn erop gericht je bewust te maken van je eigen patronen en gedrag. Je krijgt daarbij ook de handvatten aangereikt om niet opnieuw in dezelfde patronen of reacties te verdwijnen. Na de behandelingen heb je niet alleen meer inzicht in jezelf, maar heb je ook ervaren hoe bevrijdend het is om zonder je zelf-saboterende mechanismes je leven te vervolgen. Dat geeft moed en enthousiasme om door te gaan.

Dus voor 2018 het eerste goede voornemen: ‘Je hoeft niet alles alleen te doen!’

Praktijk Reiju Tai staat voor u klaar om u te helpen bewust te worden van het eigen zijn, om inzicht te krijgen in uw eigen patronen, om nu eindelijk eens het zelfsaboterende gedrag te gaan overwinnen.

Maak een afspraak via het contactformulier op deze site of stuur een mail naar: info@reijutai.nl

Ik wens u een sprankelend, verlichtend, gelukkig 2018 toe!

copyright Reiju Tai - disclaimer - webdesign: prode